27-29 DE SETEMBRE CAP DE SETMANA SOLIDARI AMB LES ILLES

DURANT EL CAP DE SETMANA DEL 27 AL 29 DE SETEMBRE

Recollint una proposta del Comitè de Solidaritat amb la vaga de docents de les Illes Balears de Barcelona i recollint l'esperit del Manifest de Suport a la Vaga Indefinida dels Professorat de les Illes Balears, ENLLAÇATS PER LA LLENGUA fa una crida a la ciutadania dels Països Catalans a organitzar actes de suport amb les companyes i companys de les Illes Balears que servesquen per informar de la lluita, recaptar fons per a la seua continuïtat i animar a tots els claustres, consells escolars, entitats i plataformes a enviar escrits de suport i convocar accions de solidaritat als seus àmbits respectius d'intervenció i coincidint amb la marxa massiva que es prepara a Palma el proper 29 de setembre.

Recordam que la nostra proposta és obrir casals i ateneus i muntar actes els beneficis del quals es destinin a les caixes de resistència. Així mateix, pensam que aquests dies podem fer servir l'etiqueta #capdesetmanasolidari a més de la #vagaindefinidadocents. Vos demanam que ens ajudeu amb la difusió, tant de la iniciativa com del cartell mut. 
Gràcies.
Comitè de solidaritat amb la vaga de docents de les illes Balears - Nucli de Barcelona
suportdocentsib@gmail.com
Grup de suport a la Vaga de les Illes del País Valencià vicent.mauri@intersindical.org
CORREUS DE SUPORT:


CAIXA DE RESISTÈNCIA PER A LA VAGA INDEFINIDA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’EDUCACIÓ DE LES ILLES BALEARS.

Gestionada pel Sindicat de Treballadors de les Illes- Intersindical, i Enllaçats per la Llengua
STEI Intersindical, sindicat convocant de la vaga indefinida i del comitè negociador de la plataforma reivindicativa amb l’administració.
c/c 0081 0268 24 0001564159 
Fons únicament destinats als treballadors i treballadores en vaga.