SOLIDARITAT AMB LA VAGA INDEFINIDA DE DOCENTS DE LES ILLES

ATUREM ELS ATACS A L'ENSENYAMENT PÚBLIC EN CATALÀ
VAGA INDEFINIDA - CAIXA DE RESISTÈNCIA

Benvolguts amics, us informam que el Sindicat STEI-i, convocant junt FE-CCOO de la vaga docent indefinida de les Illes Balears i ENLLAÇATS X LA LLENGUA, han obert un c/c al Banc de Sabadell que revertirà integrament a la caixa de resistència per fer front a les ajudes econòmiques a vaguistes que ho puguin necessitar.  El número de compte, obert al Banc de Sabadell és el següent:


Banc Sabadell
Oficina carrer 31 de desembre, Palma

c/c. 0081 0268 24 0001564159


Fons únicament a destinar als docents en vaga

Us agrairem totes les contribucions que hi pugueu fer. La vaga indefinida és un dels darrers recursos per defensar l'ensenyament públic i en català davant els continus atacs del Govern del PP, i el suport econòmic és fonamental per encarar-la amb seguretat i garanties d'èxit

STEI-i (SINDICAT DE TREBALLADORS DE L'ENSENYAMENT)
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA
Mallorca 10 de Setembre del 2013

__________________________________________________________

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA ha donat suport des del primer moment a la lluita dels i les docents de les Illes.
En aquest article d'Iñaki Aicart, de l'Assemblea de Docents IB, podeu aprofundir en els motius per arribar a la vaga indefinida.
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, d'acord amb el seu comunicat de suport recull algunes de les accions que proposa el Sindicat COS - Educació, que permeten mostrar el nostre suport i solidaritat.
  • Caixa de resistència d'STEI-i, Enllaçats per la Llengua
    • Banc de Sabadell
    • Oficina Carrer 31 de desembre, Palma
    • Núm. de c/c: 0081 0268 24 0001564159
  • Féu servir al twitter el l'etiqueta #suportvagadocent 
  • Organitzeu activitats per donar suport econòmic. Hem de ser conscients que aquesta és una vaga autogestionada i cal la implicació de tothom per sostenir-la.
  • Podeu recollir diners posant guardioles als centres educatius, casals, locals socials... També podeu organitzar actes de suport com cafetes, xerrades…
  • Proposeu als vostres claustres una moció de suport a la vaga indefinida a les Illes. Traslladeu aquesta proposta a totes les organitzacions, assemblees i col·lectius en què participeu o hi manteniu contacte. Feu-ho públic i envieu una nota breu a:
    1. Assemblea de Docents: assembleadocentsib@gmail.com
    2. STEI-i - Normalització Lingüística: catala@stei-i.org
    3. Assemblea de Mestres i Professors de Català IB contacte@mestresiprofessors.cat