SUPORT A LA VAGA INDEFINIDA DELS DOCENTS DE LES ILLES BALEARS

BARCELONA DIA 29 A LES 18: A LA PLAÇA DE SANT  JAUME

Els docents de les Illes Balears han iniciat una vaga indefinida en defensa del model d’educació i en contra del decret de llengües o TIL, que s’ha convertit en una reivindicació de la societat sencera per la dignitat de l’educació i del país a les Illes Balears, i necessiten tot el nostre suport. S’ha constituït un Comitè de solidaritat amb la vaga indefinida dels docents de les Illes Balears, amb seu a Barcelona, que ens demana l’assistència als actes de suport que s’organitzen a les Illes Balears i arreu, i en concret als de Barcelona que son:
1.- Acte al Casal Jaume Compte, demà dijous 27 de setembre a 2/4 de 8 al c/ Muntades 24, de Sants, Barcelona.
2.- Concentració, diumenge 29 de setembre a les 6 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona, que serà simultània a les concentracions de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
3.- Acte central, dijous 3 d’octubre a partir de les 7 de la tarda, a l’Auditori de Can Batlló, amb dues portes d’accés al recinte, situades al c/ Constitució 19 , cantonada c/ Mossèn Amadeu Oller, al costat de l’església de Sant Medir, i al c/Parcerissess 17; al barri de La Bordeta, a Sants.
També us tornem a recordar que l’Assemblea de  a la caixa de resistència de l’assemblea de docents al compte 2056-0009-74-4102003418 de la Caixa Colonya.
Feu arribar aquestes ind¡formacions, si us plau, a totes les persones associades de les vostres AT i AS, i feu-ne també la màxima difusió arreu!

Podeu trobar més informació dels actes que s’organitzen arreu a les adreces de Twitter (@suportdocentsib) o de facebook (suportdocentsib) del Comitè de solidaritat.

PAÍS VALENCIÀ DILLUNS DIA 30

Comitè de solidaritat amb la vaga de docents de les illes Balears - Nucli de Barcelona suportdocentsib@gmail.com
Comissió Suport del PV que agrupa més de 40 entitats: vicent.mauri@intersindical.org
CORREUS DE SUPORT:

CAIXES DE RESISTÈNCIA PER A LA VAGA INDEFINIDA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’EDUCACIÓ DE LES ILLES BALEARS.

Gestionada pel Sindicat de Treballadors de les Illes- Intersindical, i Enllaçats per la Llengua
STEI Intersindical, sindicat convocant de la vaga indefinida i del comitè negociador de la plataforma reivindicativa amb l’administració.
c/c 0081 0268 24 0001564159

2 d'OCTUBRE: BADALONA

La vaga Indefinida convocada contra la política educativa i lingüística del govern Bauzá ha estat caracteritzada per un procés intens de debat i decisió assembleària i horitzontal, amb una important participació del professorat i de nombroses xarxes, plataformes i entitats illenques per decidir quines eren les mesures més adients perplantar cara a les polítiques del govern balear, un govern que està aprovant, de manera unilateral, nombroses mesures que afecten negativament l'escola, el professorat i l'alumnat. Entre aquestes mesures hi ha totes aquelles que afecten salaris, jornada, plantilles, ràtios, jubilacions, acomiadaments... 


També les que afecten la concessió de beques o prestacions a l'alumnat o a les seus famílies. I, evidentment, el TIL, un programa que pretén impedir que el català siga la llengua vehicular del sistema educatiu. La dignitat d'uns docents –directors de centre amb el suport dels seus consells escolars– que s'han negat a aplicar aquest desficaci, ha comportat que hagen estat expedientats per Conselleria. Cal destacar que aquest programa, el TIL, ha estat suspès cautelarment pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que el govern Bauzá ha ignorat completament amb l'aprovació d'un decret-llei per la via d'urgència.

Davant d'aquestes mesures que pretenen acabar amb l'ensenyament públic i de qualitat, deteriorar les condicions laborals del professorat i practicar un genocidi lingüístic contra la nostra llengua, des de la CSC (Confederació Sindical Catalana)hem mostrat nostre suport total i incondicional a les companyes i companys de les Illes Balears.

Per a refermar el nostre suport i conèixer de primera mà, us convo- quem a l'acte que se celebrarà el proper dimecres, 2 d'octubre al Casal independentista Antoni Sala i Font de Badalona (Riera Matamoros, 103. Badalona). 

L'acte comptarà amb la presència del nostre Secretari general Carles Sastre i ponents coneixedors de la realitat de l'educació a les Illes i la defensa d'un ensenyament en català, públic i de qualitat.

Feu-ne difusió! Us hi esperem!
Pica ací per descarregar el cartell en altra resolució.