ExLL dóna suport a la concentració de Somescola.cat i crida a la coordinació de tot el territori





Les entitats que formen part d'ENLLAÇATS PER LA LLENGUA (ExLL) fan una crida a la participació el proper dilluns 10 de febrer al Passeig Lluís Companys de Barcelona (davant el TSJC), en suport de la concentració ciutadana convocada per la plataforma Somescola.cat contra els atacs judicials i polítics que posen en risc el model d'immersió lingüística a casa nostra.

Així mateix recordem que els atacs es multipliquen en tots els àmbits dels territoris catalanoparlants, sent els darrers exemples l'aplicació del TIL o la Llei de Símbols a les Illes Balears, el tancament dels mitjans audiovisuals en llengua pròpia o la supressió de línies en català a les escoles al País Valencià. 
L'últim episodi quant a la publicació d'un diccionari de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) on es reconeixia la unitat de la llengua catalana, que ha exacerbat el govern valencià, demostra ben a les clares fins a on arriba la voluntat d'extermini de la llengua catalana dels dirigents del PP.

Fem constar que a Enllaçats per la Llengua hi són presents entitats de tots els territoris dels Països Catalans i que la lluita que ens uneix és la mateixa, fent-se avui dia més necessària que mai la coordinació entre territoris per a una millor defensa conjunta de la nostra llengua.

Per això el proper dilluns dia 10 de febrer cal ser-hi a Barcelona defensant el nostre model d'escola catalana i la immersió lingüística. 
Si ens toquen a uns ens toquen a tots!