Dissabte 14 de juny tots junts a Barcelona! [Comunicat de la Bressola]

DISSABTE 14 DE JUNY TOTS A BARCELONA!





En els diferents territoris de parla catalana, el reconeixement de la nostra llengua topa amb els impediments i, fins i tot, agressions d'uns governs que es neguen a admetre la diversitat cultural i lingüística.

La nostra llengua pateix atacs, hostilitat política i judicial a l'escola, amb l'objectiu de convertir-la i/o mantenir-la a l'estadi de llengua de segona categoria. No són ni uns fets nous, ni aïllats. Arreu dels Països Catalans, lluitem per un model educatiu de qualitat en català, perquè hi tenim dret i perquè és el nostre deure.

Des de La Bressola, volem donar suport a aquesta reivindicació. Una reivindicació comuna a tots els nostres territoris, des del País València,  a les Illes Balears, passant pel Principat i la Franja, Andorra i l’Alguer, i evidentment també a Catalunya Nord. La nostra llengua és a la vegada la nostra riquesa i la nostra diversitat.

No podem quedar-nos muts en el context social i polític el en qual ens trobem avui dia. Per això, demanem l'adhesió, la col·laboració, la implicació i l'ajuda a tots els components de la nostra entitat, mares i pares d'alumnes, AMPAs i amics i amigues per a defensar l'escola en català.

El proper 14 de juny, LA BRESSOLA se sumarà a la Gran Cercavila convocada per SOMESCOLA a Barcelona per a cridar ben fort que necessitem i reclamem un model educatiu de qualitat, en català i per a tothom, en el conjunt dels Països Catalans.

www.bressola.cat
Carrer Natura S/N 66000 – PERPINYÀ
Catalunya Nord
  
L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA BRESSOLA
www.amicsbressola.cat
tel. 93 518 18 55