La Bressola marca els objectius pel 2015

Web de la Bressola

CERIMÒNIA D'ANY NOU

23.01.2015

Aquest dimarts 20 de gener, Gerard Thorent, president de La Bressola, acompanyat del seu Consell d'Administració i dels representants de l'Associació dels Amics de La Bressola, ha presentat els seus desitjos per l'any 2015 als membres del personal com també als socis de l'associació. 

Després d'haver saludat i donat la benvinguda al conjunt del personal, als socis, i a les diverses associacions de pares d'alumnes, el president ha fet el balanç de l'any 2014. Un any amb alts i baixos, on de moment molts projectes d'ampliació no s'han pogut dur a terme. No obstant això, al setembre 2014, La Bressola ha obert 4 classes noves a les escoles de La Bressola del Vernet (Perpinyà), Prada, el Soler i Sant Esteve. 


La Bressola continua de créixer i víctima del seu èxit, les classes són plenes, les llistes d'espera augmenten. Tots els centres escolars, sense excepció, se fan estrets. “Però hem de continuar, perquè no ens resignarem a refusar infants, adults de demà, que vulguin aprendre la llengua pròpia del territori, el català.”Així, malgrat les dificultats, Gerard Thorent afirma que cal seguir sent optimista, i procurar-se els mitjans necessaris per tal què La Bressola pugui seguir avançant amb fermesa, contribuint a la recuperació de la llengua i cultura catalanes a Catalunya Nord.


Abans de concloure, el president de La Bressola, ha recordat a l'audiència que se sent  orgullós de la feina ben feta realitzada al si de les classes de les escoles de La Bressola.


Acte seguit, l'Aleix Andreu, president de l'Associació dels Amics de La Bressola, reitera que treballen des del sud per a la mateixa entitat, per al mateix país. També ha explicat que segueixen i seguiran col·laborant amb dedicació per a fer de La Bressola una xarxa d'escoles més gran i més forta. 


La vesprada s'ha anat allargant al voltant d'un aperitiu en un ambient en tota convivialitat.