La Plataforma PROU i l'STEPV recorden que fa un any dels tancaments per l'educació pública i en valencià

1 any de lluita per les nostres escoles

Dimarts 24 de març va fer just un any que els CEIP Bonavista i Martínez Valls d'Ontinyent van decidir fer una tancada a les seues escoles per oposar-se a les retallades en l'educació pública i, sobretot, en contra de la supressió d'una unitat a cadascuna d'aquestes escoles.

Ha passat un any, i a priori, podem pensar que res no ha canviat.
Però d'això, res.
Ha estat un any molt intens de lluita compartida. De fer comunitat educativa real. 68 nits de tancada a les escoles, a més de concentracions i manifestacions, totes amb eixe clima de bon humor i companyonia que ja ens caracteritza. Mai dues escoles tan allunyades físicament havien estat més unides. Vam compartir taula i preocupacions, però també moltes bones estones de riure, moltíssimes estones d'il·lusió pensant en quina escola volem per als nostres fills i filles i com de lluny està eixa escola que volem de l'escola que ens estan imposant...
Per commemorar aquest any de lluita, reprenem el següent vídeo:




A més, hem rebut una sorpresa molt bonica: l'STEPV, en mans de Beatriu Cardona i Marc Candela ens ha fet un preciós detall per commemorar aquest any de lluita. Moltíssimes gràcies. STEPV!!


Representants de la Plataforma PROU amb Marc Candela i Beatriu Cardona, de l'STEPV  


Ara, concentrem la nostra lluita en els Dimecres per la Pública. Dimecres, de nou de sopars de germanor, de rialles, de compartir conversa, de pensar en solucions i en millores... També dimecres de concentracions matineres a les portes de les escoles, a les quals s'ha sumat el CEIP Vicent Gironés. La nostra família creix. I tant. No pot ser d'altra manera, perquè no hi ha lluita més digna: defendre l'educació dels nostres fills i filles. Ens uneix molt més del que ens pot separar. On va a parar! 
Animem des d'ací a la resta d'escoles d'Ontinyent, de la Vall d'Albaida i del País Valencià a unir-se alsDimecres per la Pública. Fent comunitat educativa fem molt més per l'educació dels nostres fills i filles del que es pensa molta gent: ens involucrem per millorar les coses. PROU està oberta a totes i tots vosaltres.
Perquè l'educació pública no es toca!! PROU!!