Vídeo: "Docents el lluita!" [Stei-i]


Compartim aquest vídeo editat pel sindicat STEI-i, on s'explica la gènesi i evolució del moviment de lluita docent en defensa de l'escola pública i en català, a més de veure's com va néixer la campanya d'Enllaçats per la Llengua i com s'ha anat estenent arreu dels Països Catalans.
 


L'STEI va presentar un vídeo el desembre de 2014, després d'haver tombat el TIL als tribunals, de la lluita duita endavant durant aquests quatre anys de legislatura Bauzá, pel sindicat i la comunitat educativa a totes les Illes. Que ara, just al final de la legislatura, us feim arribar per si voleu recordar la gran mobilització que hem viscut tots plegats per defensar la llengua i l'educació. Avui és un bon dia per mirar-lo. Us ajudarà a reflexionar demà sobre allò que volem i necessitam per a la propera legislatura.
 
És un vídeo de reconeixement a totes les entitats, persones, organitzacions, assembles, plataformes, associacions, cooperatives, pares i mares, mestres i professors de la pública i de la privada concertada, alumnes... societat civil... de Formentera, Menorca, Eivissa i Mallorca. També hi expressam l'agraïment als grups parlamentaris i als partits polítics que ens han fet suport i a la xarxa de solidaritat dels Països Catalans i de la resta de comunitats de l'estat.
 
La unitat d'acció ens ha donat moments importants i històrics que no podem oblidar. Hem fet molts aprenentatges i estam a l'expectativa de la configuració d'un nou govern que estigui a favor de les persones, que prioritzi el dret a l'educació i reforci tots els serveis públics.
 
 
Pel consens i la unitat d'acció!!
M. A. Font / STEI Intersindical / 619783884