"La presència a Perpinyà d'Enllaçats per la Llengua reforça el paper de la Bressola" [Aleix Andreu, Amics de la Bressola]


Enllaçats per la Llengua 

Des dels Amics de la Bressola ens felicitem especialment pels resultats de les eleccions municipals i autonòmiques que hi ha hagut al País Valencià i a les Illes Balears. 

Uns resultats que obren un camí d’il·lusió i d’esperança vers la recuperació de la normalitat de l’ús i de l’ensenyament del català. 

També volem fer evident que aquests bons resultats no solament són una victòria allí on s’han produït, sinó que són un victòria de tota la comunitat catalanoparlant. Gràcies a aquests resultats, avui la Bressola és més forta que abans. 

I volem fer una crida a la responsabilitat de les forces polítiques que han aconseguit el canvi polític per tal que, independentment de les diferències polítiques que hi pugui haver entre ells, facin un pacte per assegurar la recuperació dels mitjans de comunicació en català, per la normalització de l’ús de la llengua, i sobretot per tal de garantir que cap nen o nena no es quedi sense poder fer l’ensenyament en català. 

En aquesta línia de treball en xarxa de totes les persones i entitats que lluitem per la recuperació i normalització de l’ús i l’ensenyament del català arreu dels Països Catalans, des dels Amics de la Bressola volem agrair a la Plataforma d’Enllaçats per la Llengua i a totes les entitats d’arreu de la nació que en formen part, la seva assistència a la nostra festa anual, la Bressolada. 

Perquè la presència a la Bressolada d’aquests representants d’entitats del Principat, de les Illes, del País Valencià, i de la Franja, que entenem com un reconeixement a la tasca que la Bressola està portant a terme des de fa gairebé 40 anys, fa que ens sentim més forts i amb més ganes de seguir construint el nostre futur en català. 

Som molts més dels que ells volen i diuen! 

Aleix Andreu i Oliver, President dels Amics de la Bressola



Article publicat al Butlletí de la Bressola