Nou curs de català a l'Alguer a cura d'Òmnium Cultural

Com en anys anteriors, són obertes les inscripcions per al curs d'alguerès 2015-2016 que imparteix Òmnium Cultural de l'Alguer. El curs és de franc i obert a tothom i l'impartirà Carla Valentino, vicepresidenta de l'entitat.


Font: Alguer.it


Òmnium Cultural: inscripcions al curs d'alguerés

Com als anys passats l´ensenyant siguerà Carla Valentino. Lo curs, de livell A2 (Base) segon lo Quadro Comú Europeu de Referència per les Llengües, és gratuït i és obert a tots
Òmnium Cultural: inscripcions al Curs de alguerés

ALGUER - L'Òmnium Cultural de l'Alguer, informa que són obertes les inscripcions al Curs d'alguerés per l'any escolàstic 2015-2016. Com als anys passats l'ensenyant siguerà Carla Valentino. Lo curs, de livell A2 (Base) segon lo Quadro Comú Europeu de Referència per les Llengües, és gratuït i és obert a tots. Enguany hi sigueran dues classes: la primera, endiriçada sigui a qui no coneix l'alguerés i se vol acostar a aqueixa llengua, sigui a qui ja el parla i vol emparar també al llegir i a l'escriure; la segona, d'aprofundiment de la gramàtica i de la sintaxi, per qui ha ja freqüentat cursos d'alguerés als anys passats, i vol millorar la pròpia capacitat de comunicar en forma escrita en manera ràpida i moderna. Una exigència que a dies d'avui, amb l'ús de facebook i dels altros "social network" és sempre més actual. Les llicions, se tengueran als locals de l'Òmnium Cultural de l'Alguer, al carrer Mazzini, 99, cada dijous a les hores 17.30, i escomençaran lo 22 d'octubre, amb la presentació del curs. Per s'inscriure i per tendre ulteriors informacions se pot enviar una email a omnium.alguer@gmail.com o telefonar al número 3450099227. Per garantir a tots los participants la justa atenció, lo número de les inscripcions siguerà limitat.

En la foto: Carla Valentino