La FOLC celebra a Barcelona una taula rodona per l'espai audiovisual català


El proper dijous dia 25 de maig de 2017 a les 19:30 h se celebrarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona)  la taula rodona sobre l'espai de comunicació en català que porta com a títol: "Per la reciprocitat plena i la creació del Consell audiovisual català".

L'acte, organitzat per la FOLC (Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana) reunirà personalitats del món dels mitjans de comunicació de diferents parts del domini lingüístic català:

Brauli Duart, conseller del Consell de Govern de la CCMA del Principat de Catalunya

Rafael Xambó, professor de Sociologia i conseller de la CVMC del País Valencià

Andreu Manresa, director general de radio televisió pública IB3 del Govern de les Illes Balears

Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà de Catalunya Nord

La presentació anirà a càrrec de la M. Antònia Font (Presidenta de la FOLC) i moderarà la taula en Josep Gifreu, periodista, professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra i principal impulsor de la idea de crear un Consell de l'espai de comunicació en català. 

Recordem que Enllaçats per la Llengua va impular el 2015 la campanya per un espai de comunicació en català sota el lema #Ambsenyal, que reclamava mitjançant un manifest i accions simbòliques a tots els territoris de parla catalana la reobertura de la RTVV, la plena reciprocitat dels mitjans en català i la coordinació dels diferents ens audiovisuals.

Font: FOLC